top of page

Over ons

't Desserthuisje is het resultaat van mijn grootste passie. Van kids af aan ben ik gepassioneerd door bakken en dessertjes maken. Koekjes bakken of chocomousse maken waren mijn favoriete bezigheid.

In het laatste middelbaar kwam ik dan ook voor een moeilijke keuze te staan: in de richting van banketbakker gaan of toch voor mijn andere grote passie kiezen, het werken met kinderen. Uiteindelijk heb ik dan ook gekozen voor kleuteronderwijs, maar de bakkersmicrobe bleef toch nog in mij zitten. Het duurde dan ook niet lang voordat ik de avondopleiding banketbakker gevonden had.

Bij Qrios hebben ze me de laatste jaren vaak gezien, want het bleef niet bij de opleiding banketbakker. Er kwam ook nog chocoladebewerker, ijsbereiding en marsepein bij. In mei 2018 behaalde ik mijn diploma banketbakker en mijn getuigschrift chocoladebewerker heb ik ook op zak. 

Ik wil dan ook graag mijn leerkrachten bij Qrios bedanken, want zonder hen had ik mijn droom om een eigen zaak te beginnen niet kunnen waarmaken.

Een andere inspiratie voor deze zaak vond ik bij mijn ouders die ook zelfstandig zijn. Ik ben opgegroeid in een gezin dat zelfvoorzienend is, waardoor ik de waarde van verse producten en de lokale handel maar al te goed ken. Daarom ga ik ook met 't Desserthuisje proberen zo veel mogelijk die lokale handel in de kijker te zetten. Ik ga werken met fruit van lokale fruittelers, melk van lokale boeren, bloem van lokale maalderijen ... Op die manier wil ik meewerken aan de korte keten die vandaag de dag steeds belangrijker wordt.

Ook zal ik seizoensgebonden werken met oog voor de natuur. 

Ik hoop jullie allemaal eens te laten proeven van één van de heerlijke dessertje, gebakjes, pralines en ijsjes

die je op deze website kan vinden.

Veel plezier!

Liefs

Anja

bottom of page